کد خبر:۵۳۵۴۴۶
در جمع خبرنگاران عنوان شد

تشریح جزئیات جلسه ۳ ساعته خانه ملت با وزیر نفت 

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: قراردادهای نفتی کار بسیار بزرگی است و قرار است ۱۳۴ میلیارد دلار ظرف مدت ۵ سال سرمایه گذاری در کشور انجام شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، بهروز نعمتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس در حاشیه جلسه غیرعلنی امروز صبح خانه ملت که با حضور وزیر نفت به منظور بررسی مدل جدید قراردادهای نفتی برگزار شده بود با حضور در جمع خبرنگاران در تشریح این جلسه اظهار داشت: جلسه صبح امروز با حضور وزیر نشست سنگینی بود و در حدود سه ساعت به طول انجامید.

 

وی با بیان اینکه نمایندگان موافق و مخالف چارچوب قراردادهای نفتی مطالبی را در این جلسه مطرح کردند، افزود: برخی از مخالفان در رابطه با قراردادهای نفتی معتقدند به رغم مخالفت باید این قراردادها انجام شود اما تعداد اندکی از نمایندگان با مجموعه قراردادها مخالفند البته موافقان نیز مباحث خود را در این نشست مطرح کردند.  

 

نعمتی گفت: ایراداتی که به مجموعه ستاد اقتصاد مقاومتی ارجاع شده بود در واقع همان 15 بند مشهور است به صورت دقیق در این جلسه مورد توجه قرار گرفت و وزارت نفت نیز این موارد را مدنظر قرار داد.

 

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد: اسماعیلی نیز به عنوان رئیس هیئت تطبیق مصوبات در این جلسه حضور داشت و شرحی از اتفاقات 11 ماهه و مسائل موجود را مطرح کرد همچنین موضوعاتی که باید اصلاح شود را مورد جمع بندی قرار داد که امروز توسط رئیس مجلس به حسن روحانی رئیس جمهور ارجاع خواهد شد.

 

نعمتی یادآور شد: این موارد شامل بحث حاکمیت مخازن، انتقال تکنولوژی، مسائل حاکمیتی که باید انجام شود حضور شرکت های مختلف ایرانی فورس ماژورها، شفافیت قراردادها و ... است.

 

وی با بیان اینکه فورس ماژوری که در بحث تحریم ها وجود داشت مدنظر بسیاری از نمایندگان بود، تصریح کرد: این ایرادات از سوی وزارت نفت رفع شده و با توجه به جلساتی که طی این هفته با حضور رئیس مجلس تشکیل شده بود موارد جمع بندی و برای اصلاح به دولت داده خواهد شد.

 

عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان داشت: معتقدیم جلسات میان مجلس و وزارت نفت در رابطه با قراردادهای نفتی هر چه بیشتر باشد زوایای کار بیشتر دیده خواهد شد و طی این جلسات منتقدین و نمایندگان مردم می توانند نظرات خود را ارائه کنند.

 

نعمتی با بیان اینکه قراردادهای نفتی کار بسیار بزرگی است، تاکید کرد: قرار است 134 میلیارد دلار ظرف مدت 5 سال سرمایه گذاری شود از این رو معتقدیم جلساتی بیشتر به نفع کشور خواهد بود.

 

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس با اشاره به طرح دو فوریتی نمایندگان پیرامون سلب اختیار وزارت نفت برای تنظیم قراردادهای نفتی یادآور شد: زنگنه، وزیر نفت نسبت به این موضوع مسائلی را مطرح کرد؛ بالاخره دولت مجری قانون است و موضوع اصلی اجرای بند 3 از اختیارات وزارت نفت است که این وزارتخانه براساس آن می تواند چارچوب اصلی قراردادها را به دولت پیشنهاد دهد و بر مبنای آن کار خود را پیش ببرد.

 

نعمتی در پایان خاطرنشان کرد: ممکن است طرح های بسیاری در مجلس ارائه شود اما تا تبدیل شدن آنها به قانون شرایط بسیار متفاوت خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
مسلم
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۷
این همون چشمک زنه نیست
36
1
ناشناس
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰
گیر نده، همشون این جوریند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۶
هرچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک، چه بلایی سر مجلس اومده که اینقدر منفعل شده؟؟؟
13
1
نادرزاده
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷
کشور رها شده است.آیا FATF -IPC دروغ است؟آیا دور زدن دستگاه‌های نظارتی در مهمترین سرمایه ملی،دروغ است؟در ماده 4 مصوبه مورد بحث آمده است: «وزارت نفت مکلف است ظرف ده روز پس از تاریخ نفوذ هر قرارداد، گزارش آن را جهت بررسی و ارزیابی به هیئت عالی نظارت بر منابع نفتی ... ارایه کند». یعنی زمانی که قرارداد کاملا منعقد، اجرایی و تعهد‌آور برای کشور شده و کار از کار گذشته است! تازه آن روز باید نسخه‌ای از این قرارداد به دستگا‌ه ‌نظارتی داده ‌شود تا آنها نیز «مطلع» شوند! در چنین شرایطی دستگاه‌های نظارتی به طور طبیعی نمی‌توانند کاری انجام دهند و اگر بخواهند به خاطر اشکالی، جلوی آن را بگیرند، طرف خارجی می‌تواند شکایت کند و کشور را با خسارات عظیم روبرو کند! رجوع شود به سرمقاله امروز کیهان
8
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۵
کشور یک میرزای شیرازی میخواهد و یک نهضت تنباکوی دیگر/ علما و مراجع تقلید هم وظایفی دارند / چرا همیشه حضرت اقا باید سینه سپر کنند ؟ / البته همیشه حرف آخر را رهبری بیان میکنند اما همانطور که حضرت آقا فرمودند اختیارات رهبری به عنوان رهبر انقدر نیست که در جزییات مسائل اجرایی کشور ورود کنند /اینجاست که نقش علما و مراجع تقلید میتواند بسیار مؤثر واقع شود/ یک فتوا میتواند کشور را از استعمار دوباره بیگانگان بر منابع کشور نجات دهد / سایت دانشجو خواهشا این پیام رو بگذارید
14
0
تقی
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۴
قرار داد سنگین بزرگ .. به هروئینیه گفتند بگو کلنگ گفت سنگینه نمی تونم .
33
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۶
آن نفوذی که رهبری معظم انقلاب نسبت به آن هشدار میدانند داره کم کم شکل میگیره ، وقتی اقایان بدست خودشان منابع کشور رو دو دستی تقدیم بیگانه اون هم کسانی که دشمنیشان ثابت شده میکنند ما دیگر نیازی به دشمن خارجی نداریم ، یک زمانی برای. ملی شدن صنعت نفت خون های بسیاری ریخته شد اما حالا اقایان خیلی شیک و مجلسی اون رو تقدیم دشمن میکنند / ایا این همان معنای اقتصاد مقاومتی است که مددنظر رهبری بود یا خلاف آن است!!؟ / بخدا قسم که همه دربرابر اون خون هایی که در این راه ریخته شده مسئولیم
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۴
اقای نعمتی بله ۱۳۴میلیارد دلار در کشور سرمایه گذاری میشود اما به این فکر کردید که بعدا چه میشود؟ همین اخیرا در قضیه عربستان و یمن و قرار گرفتن نام عربستان در لیست سیاه نقض حقوق کودکان سازمان ملل دیدیم که چه شد یا زمانی که عربستان امریکا رو تهدید کرد که اگر اسناد مربوط به دست داشتن او در ۱۱سپتامبر رو منتشر کند سرمایه هایش را از امریکا خارج خواهد کرد و سهامش رو به فروش خواهد گذاشت / حال فرض کنید چنین قضیه ای برای ما پیش بیاد یعنی بعداز چند سال که خارجی ها سرمایه گذاری کردند و جای پاشون رو محکم کردند ، سر یه موضوعی ما رو تهدید کنند که اگر فلان کار رو نکنید ، سرمایه هامون رو از کشور خارج میکنیم / یعنی با این قراردادها خودمون رو برده دشمن میکنیم اون وقت کاری از دست شرکای ایرانی هم برنمیاد
0
0
سربدار
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۶
قرارداد نفتی 32 ساله با غربی‌ها که دشمنی و خصومت آنها در حدی بوده که مردم ایران را از نیازمندی‌های دارویی یا هواپیمایی تحریم کرده‌اند، به مثابه یک خیانت خواهد بود. نمایندگان مجلس برای حفظ عزت و استقلال و آزادی جمهوری اسلامی ایران نسبت به موضوع قراردادهای نفتی جدید خیلی دقت داشته باشند و مواظب باشند دوباره در 20 دقیقه کشور دچار خسارت محض نشود.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار